Výprodej -50% MIN. TRVAN. 30.9.25
Kód: 2469 |

Vegan baklava bez cukru GARDEN of EDEN se zázvorem a javorovým sirupem s pistáciemi, mandlemi a vlašskými ořechy 140g KOLIONASIOS

79,50 Kč 169 Kč Sleva 52 % 56,79 Kč / 100 g
Skladem (2 ks)

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená zázvorem a javorovým sirupem s pistáciemi, mandlemi a vlašskými ořechy. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Baklava bez cukru je skvělý dárek pro přátele či rodinu, už nemusí o baklavě jenom snít, ale mohou ji klidně sníst :-) ke kávě s vanilkovou zmrzlinou je to skvělý dezert.

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
31.10.2025
Kategorie: Baklava, dezerty, chalva, loukoumi
EAN: 5200368002578
? výrobek obsahuje: mandle,pistácie,vlašské ořechy
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní

Složení: pšeničná mouka, BIO agávový sirup 18%, ovesné vločky, polydextróza, mandle 8%, extra panenský olivový olej 5,5%, vlašské ořechy 3%, pistácie z Aeginy 3%, semolina, pomerančový džus, javorový sirup 1%, zázvor, aroma, kyselina citrónová, sukralóza.

Skladujte na chladném a suchém místě. Může obsahovat stopy mléka, sezamu a jiných ořechů. 

Balení 7ks, 140g.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Výpis hodnocení

5
MT Avatar autora | 10.10.2020
Vynikající !!! Vyváženě sladké, poctivá náplň. Každý kousek jednotlivě velice úhledně zabalen. Oproti klasické Baklavě je sladkost poněkud měkčí, což vůbec není na škodu.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Logo KolionasiosNikos Kolionasios se narodil v malé vesnici poblíž jezera v Ioannině ve středním Řecku. V jeho rodině již od třicátých let pekli různé domácí pečivo a samozřejmě baklavu, oblíbený tradiční řecký dezert z filo těsta. Když jeho babička Maria v kuchyni uklidila stůl a poprášila ho moukou, bylo jasné, že brzy rozbalífilo těsto a všichni se těšili na skvělou baklavu. Později se Nikos se svou ženou přestěhovali do Athén, kde úspěšně vedli pekárnu a cukrárnu. Základem úspěchu byla samozřejmě skvělá baklava podle rodinného domácího receptu.

Dnes patří baklava Kolionasios k nejlepším v Řecku, vyváží se do mnoha zemí světa a můžete si ji nyní koupit i u nás v GreekMarketu.

kolionasios_baklavas_092_1