Složení: bílá čokoláda 84,5% (kakaové máslo, cukr, plnotučné a nízkotučné sušené mléko, sójový lecitin, vanilková příchuť, 4,5% extra panenský olivový olej (infuzovaný bio bazalkou 10%), sušená rajčátka 10%, plátky mořské soli s kousky sladké papriky 0,5%, sušená bazalka 0,5%. Obsah kakaa 20%.
Může obsahovat stopy lepku, sezamu, ořechů, hořčičných semínek.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Bílá čokoláda posypaná kousky mléčné a hořké čokolády vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s vánočním motivem od Sokolata Agapitos 1944. Barvy jsou výhradně přírodní, žádná chemie, jen skvělá čokoláda :-)

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce VÁNOCE s přírodními barvami. Originální dárek pro vaše blízké na Vánoce od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze...

Hořká 70% ručně vyrobená čokoláda SAO THOME z kakaové odrůdy Forastero v kombinaci s tymiánem, kardamomem, citrónem a uzeným pepřem učaruje všem milovníkům hořké čokolády...

KARAMELA je bílá a mléčná čokoláda s pekanovými ořechy a kapučínem, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.