Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, přírodní barviva - výtažek ( citrón, kurkuma, spirulina ), antokyanin z červeného zelí, koncentrát (červená řepa, ředkev, jablko, černý rybíz, světlice barvířská). Obsah kakaa - 39,9%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Mléčná čokoláda s medem a skořicí je skvělá pro chladné zimní večery pod dekou.
Mléčná ručně vyrobená čokoláda JAVA v kombinaci s makadamovými ořechy, růžovým pepřem a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.
Nejvyšší kvalita BIO kakaových bobů z vyhledávané odrůdy CRIOLLO z ostrova Madagaskar je ideální svačinka s vysokým obsahem hořčíku bohatého navitamíny a spousta minerálů....
Hořká, mléčná a bílá čokoláda s velikonočním motivem od Sokolata Agapitos 1944 ozdobená přírodními barvami.
Oblíbená mléčná čokoláda s pěkně velkými celými praženými lískovými oříšky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Sokolata Agapitos: Luxusní řecká čokoláda a pralinky
Sokolata Agapitos je značka luxusní řecké čokolády a ručně vyráběných pralinek. Jejich produkty jsou ideální jako dárek nebo sladká pochoutka.
Mistrovství v čokoládě
Čokoláda je vyráběna z pečlivě vybraných kakaových bobů a často obohacena o řecké ořechy a bylinky.
