Polotvrdý sýr z Kypru, vyráběný z kravského, ovčího a kozího mléka a dochucen mátovými lístky. Má lehce slanou chuť, a protože se při tepelné úpravě neroztéká, je používán zejména na grilování nebo opékání na pánvi.
Složení: čerstvé pasterizované kravské, kozí a ovčí mléko, syřidlo (není živočišného původu), sůl, máta.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1362 kJ/328 kcal, tuky 25,2g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4g, sacharidy 2,8g, z toho cukry 2,8g, bílkoviny 22,4g, sůl 2,3g.
Váha balení 250g.
Skladujte v lednici při teplotě od 0 do +6 stupňů Celsia.

Skvělé sušené olivy odrůdy Throumba se sníženým obsahem soli jsou výborné k sýrům nebo do řeckého salátu. Balené v modifikované atmosféře tak, aby si olivy zachovaly svou chuť a...

Skvělé minimálně solené velké olivy Prune z Argolidi na Peloponésu jsou sušené v troubě a díky sušení a minimálnímu množství soli si zachovávají přírodní chuť oliv a aroma.

Milujete řecké olivy? A plněné? Tak tyhle velké zelené olivy z Kréty plněné mandlemi vám budou opravdu křupat! Tedy chutnat!

Milujete řecké olivy? Řecké kalamon olivy patří k těm nejoblíbenějším a neobejde se bez nich žádný správný řecký salát choriatiky s fetou.

Také milujete řecké olivy? Vyzkoušejte oblíbený mix zelených a kalamon olivy bez pecek ochucených oreganem a tymiánem, které nejsou naložené jak bývá obvyklé ve slaném nálevu,...

Milujete řecké olivy? Mix velkých řeckých křupavých zelených a kalamon oliv vám bude opravdu chutnat!

Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z mixu ovčího a kozího mléka od volně se...

Měkký čerstvý sýr téměř jako tvaroh - Anthotyro je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je s řeckým...

Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...

10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka má typicky jemně nasládlou chuť, je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), výborně se hodí na zapečení třeba...

Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...

Tradiční řecký sýr Manouri vyrobený v malé vesničce Kalambaka přímo pod Meteorami je středně měkký čerstvý sýr, který je krémovější než feta, protože se do syrovátky přidává...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.