Voňavé, na olivovém dřevě uzené bezlépkové klobásky v přírodních střívkách jsou připravené se položit na gril a krásně se rozvonět a fantasticky chutnat!

Klobasky_greek_market

Nejprodávanější

Moutevelis ellinika
 
169 Kč
MOUTEVELIS klobasky Kalamata s pomerancem a vínem GreekMarket
 
169 Kč
Tradiční sušená klobáska z hovězího masa s orientálním kořením ATLAMAZOGLOU
Chlazené
Tradiční sušená klobáska z hovězího masa s orientálním kořením ATLAMAZOGLOU
od 128 Kč
(až –35 %)

Při výrobě hovězí pastourmy - tedy sušeného hovězího masa, se využívají odřezky, ze kterých se vyrábí chutné klobásky zvané soutzouki. Do nasekaného masa na drobné kousky se přídá koření Tsimeni s česnkem a směs se nechá jeden až dva dny, aby maso "nasálo" chuť a vůni koření. Výsledkem je voňavá klobáska, normální i pálivá, která vás svou chutí nadchne.  

Skladem  (1 ks)
3513/220
Black garlic downvillage suseny salam z veproveho masa s cernym cesnekem GreekMarket
Chlazené
Tradiční sušený salám z vepřového masa s černým česnekem 200g BLACK GARLIC DOWNVILLAGE
199 Kč
179 Kč
(–10 %)

Tradiční sušený salám z vepřového masa s bylinkami a černým česnekem je skvělý k červenému vínu nebo pálence, dobře ladí k sýrům a ideálně ochutí oblíbenou bagetu, těstoviny nebo domácí pizzu. Černý česnek vzniká karamelizací klasického česneku po dobu 40 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti a díky tomu získává úžasné aroma s tóny lékořice, karamelu a kávy.

Skladem  (> 3 ks)
0907
MOUTEVELIS klobasky Tzoumagias s oreganem a kminem
Chlazené
Klobásky Tzoumagias z telecího a vepřového masa s oregánem 250g MOUTEVELIS
149 Kč

Podle tajného receptu dědy Panagiotise z Makedonie jsou vyrobené jedny z nejoblíbenějších klobásek z vepřového a telecího masa, vzácných bylinek a koření. Díky zrání směsi ve speciálním prostředí po dobu 20 hodin a následného uzení klobásek na bukovém dřevě je dosaženo fantastického výsledku, který musíte vyzkoušet.

Skladem  (> 3 ks)
2376
Pastourmas susene hovezi maso s orientalnim korenim Atlamazoglou Greek Market
Chlazené
Hovězí pastourmas - sušené maso s orientálním kořením 100g ATLAMAZOGLOU
179 Kč
169 Kč
(–6 %)

Pastourmas je sušené hovězí maso, jehož příprava má kořeny až v Turecké Kappadokii. Rodina Atlamázoglou, která pochází z této oblasti, používá velmi starou metodu sušení masa a speciálního koření zvaného Tsimeni, které maso nádherně provoní a ochutí. Pokud jste milovníky pokrmů z masa, musíte originální pastourmas ochutnat.  

Skladem  (> 3 ks)
3510
MOUTEVELIS klobasky Kalamata s pomerancem a vínem GreekMarket
Chlazené
Kalamata klobásky s červeným vínem a pomerančem 400g MOUTEVELIS
169 Kč

Domácí recept z řecké Kalamaty s červeným suchým vínem a pomerančem s bohatou vůní a jedinečnou chutí podle receptu dědy Konstantina vás bude bavit.

Skladem  (> 3 ks)
2381
Moutevelis Tyrokozakiko
Chlazené
Klobásky Kozakika s krétským sýrem graviera 250g MOUTEVELIS
159 Kč

Uzené klobásky plněné krétským sýrem graviéra stačí položit na rozpálený gril nebo pánev a nechat uvnitř roztéct sýr.

Skladem  (> 3 ks)
2373
Moutevelis ellinika
Chlazené
Klobásky s fetou, sušenými rajčátky a oregánem 360g MOUTEVELIS
169 Kč

Domácí klobásky z tradičním řeckým sýrem feta, oreganem a sušenými rajčátky v sobě snoubí typické mediteránské chutě. Při grilování klobásky nenařezávejte, at z nich nevyteče sýr. Mňam!

Skladem  (> 3 ks)
2380
Moutevelis Mosxarisia
Chlazené
Telecí klobásky s tymiánem a červeným vínem 360g MOUTEVELIS
169 Kč

Na bukovém dřevě uzené telecí klobásky s červeným vínem, čerstvou cibulí, tymiánem a dalšími bylinkami mají unikátní chuť. Ideální pro milovníky telecího masa a příznivce zdravé výživy.

Skladem  (> 3 ks)
2371
Moutevelis Manouri Kalamon
Chlazené
Klobásky se sýrem manouri a kalamon olivami 300g MOUTEVELIS
159 Kč

Skvělá kombinace vepřového masa, sýru manouri a kalamon oliv je základem těchto výborných uzených klobásek. Pořádně ogrilujte nebo opečte na pánvičce, ať se sýr pěkně rozteče.

Skladem  (> 3 ks)
2370
Moutevelis Smyrnaika
Chlazené
Smyrnian klobásky s Pískavicí a kmínem 320g MOUTEVELIS
169 Kč

Jedinečný recept ze starověké Smyrny dělá s těchto klobásek z vepřového a telecího masa díky koření, které se používalo již v antice, sen každého "masožravce".

Skladem  (2 ks)
2378
Klobasky z jehnecim masem Moutevelis Greek Market
Chlazené
Vesnické klobásky s jehněčím a vepřovým masem 300g MOUTEVELIS
169 Kč

Na bukovém dřevě uzené klobásky z jehněčího a vepřového masa s bylinkami mají typicky řeckou chuť. Ideální pro milovníky jehněčího masa, stačí položit na gril nebo na pánev a pěkně opéct. Před grilováním klobásky nenařezávejte.

Skladem  (> 3 ks)
2382
Moutevelis skordo
Chlazené
Klobásky Kozakika s česnekem a bylinkami 360g MOUTEVELIS
145 Kč

Vůně a chuť mediteránské kuchyně se snoubí v uzených vepřových klobáskách s česnekem a bylinkami. Hoďte s nimi na gril, otevřete vychlazené pivo a užijte si tu pravou řeckou chuť.

Skladem  (> 3 ks)
2375
Moutevelis meraklidika
Chlazené
Klobásky Meraklidika s palivou červenou paprikou 400g MOUTEVELIS
159 Kč

Pikantní uzené klobásky Meraklidika z vepřového a telecího masa s pěti druhy paprik a pálivou červenou chili zaujmou každého, kdo má rád pikantní uzeniny. Skvělé s vychlazeným pivem nebo vínem.

Skladem  (> 3 ks)
2374
Moutevelis me praso
Chlazené
Vesnické klobásky s oreganem a pórkem 360g MOUTEVELIS
145 Kč

Tradiční recept na uzené klobásky z horské vesnice v Thesálii nabízí autentickou chuť řeckého venkova. Kombinace vepřového masa, pórku, oregana a koření a pečlivé vyuzení na bukovém dřevě je zárukou gurmánského zážitku.

Skladem  (> 3 ks)
2372
Moutevelis paprika
Chlazené
Klobásky Kozakika s paprikou 300g MOUTEVELIS
159 Kč

Uzené klobásky s paprikou podle tradičního receptu z východu vyrobené z kvalitních surovin. Stojí za vyzkoušení!

Skladem  (> 3 ks)
2379
Moutevelis Mykonou
Chlazené
Mykonské klobásky s tymiánem a fenyklem 360g MOUTEVELIS
145 Kč

Recept z řeckého ostrova Mykonos, ve kterém se v uzených klobáskách snoubí chuť tymiánu a fenyklu podpořená vůní řeckých bylinek.

Skladem  (> 3 ks)
2377
OliveChicken cele kure z reckeho ostrova Evia GreekMarket
Novinka Chlazené
OliVchicken celé kuře z řeckého ostrova Evia AGGELAKIS
od 409 Kč

Na řeckém ostrově Evia na rodinné farmě Aggelakis pěstují kuřata, která krmí směsí kukuřice a olivového oleje. Olivové kuře je edinečný produkt inspirovaný středozemní gastronomií. Kuřata jsou krmena 100% stravou rostlinného původu s obsahem 55% kukuřice a 2% řeckého panenského olivového oleje. Směs olivového oleje a kukuřice dodává kůži i masu kromě vynikající chuti také zlatavou barvu. Vyzkoušejte upéct celé kuře OliVchicken jen tak s bramborami, zeleninou s trochou olivového oleje a budete se "olizovat až za ušima" :-)

skladem od 19.4.  (1 ks)
3520/158
OliVchicken kuřecí prsní řízky z řeckého ostrova Evia AGGELAKIS
Novinka Chlazené
OliVchicken kuřecí prsní řízky z řeckého ostrova Evia AGGELAKIS
od 308 Kč

Na řeckém ostrově Evia na rodinné farmě Aggelakis pěstují kuřata, která krmí směsí kukuřice a olivového oleje. Olivové kuře je jedinečný produkt inspirovaný středozemní gastronomií. Kuřata jsou krmena 100% stravou rostlinného původu s obsahem 55% kukuřice a 2% řeckého panenského olivového oleje. Směs olivového oleje a kukuřice dodává kůži i masu kromě vynikající chuti také zlatavou barvu. Vyzkoušejte plátky prsíček lehce potřít olivovým olejem posypat trochou oregana a ugrilovat. Hotové masíčko pokapejte šťávou z citrónu a posolte mořskou solí. Mňam!

skladem od 19.4.  (1 ks)
3521/670
Sausages Lambakis
Chlazené
Krétské klobásky z vepřového masa uzené na dubovém dřevě LAMBAKIS
od 167 Kč

Ručně vyráběné klobásky z Kréty dle více jak sto let starého tradičního receptu jsou uzené na dubovém dřevě, jsou plněné v přírodním střívku s přírodním kořením bez lepku. Stačí opéct na pánvičce nebo na grilu.

Vyprodáno 
3532/340
19 položek celkem