Tipy na servírování: vyzkoušejte tagliatelle s lososem a bílou omáčkou s vodkou. S kousky grilované sépie. S krevetami, cherry rajčátky a rukolou.
Těstoviny patří mezi základní potraviny „středomořské stravy“. Každý den bychom měli konzumovat ovoce, zeleninu, mléčné výrobky a sacharidy, které se nacházejí především v obilovinách, jako je rýže a obiloviny.
Tipy pro zdravější vaření
a) Těstoviny „neutopte“ v másle. „Naložíte“ je bezdůvodně nasycenými tuky. Raději přidejte trochu olivového oleje, dokud jsou horké, nebo pokud chcete máslo, pak je polévková lžíce na jedno balení více než dost.
b) Nepřehánějte to s porcemi, mohou být lahodné a chcete sníst celý hrnec, ale všechno může být dobré ve správné míře. Normální porce dospělého člověka je 80 g-100 g nevařených těstovin. Toto množství se promítá do téměř dvojnásobku až trojnásobku gramů vařených těstovin. Celé balení těstovin je ideální na čtyři porce.
Složení: vysoce kvalitní tvrdá pšeničná mouka durum, krupicová mouka semolina, pasterizovaný inkoust ze sépie 1%.,
Vařte 3-4 minuty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Mama Irine: Řecké domácí těstoviny a omáčky
Mama Irine přináší na váš stůl tradiční řecké domácí těstoviny a omáčky. Jejich produkty jsou vyráběny s láskou a péčí, podle starých rodinných receptur.
Chuť jako od babičky
V nabídce naleznete různé druhy těstovin, jako jsou Hilopites nebo Kritharaki.
