Tipy na servírování: vyzkoušejte tagliatelle s lososem a bílou omáčkou s vodkou. S kousky grilované sépie. S krevetami, cherry rajčátky a rukolou.
Těstoviny patří mezi základní potraviny „středomořské stravy“. Každý den bychom měli konzumovat ovoce, zeleninu, mléčné výrobky a sacharidy, které se nacházejí především v obilovinách, jako je rýže a obiloviny.
Tipy pro zdravější vaření
a) Těstoviny „neutopte“ v másle. „Naložíte“ je bezdůvodně nasycenými tuky. Raději přidejte trochu olivového oleje, dokud jsou horké, nebo pokud chcete máslo, pak je polévková lžíce na jedno balení více než dost.
b) Nepřehánějte to s porcemi, mohou být lahodné a chcete sníst celý hrnec, ale všechno může být dobré ve správné míře. Normální porce dospělého člověka je 80 g-100 g nevařených těstovin. Toto množství se promítá do téměř dvojnásobku až trojnásobku gramů vařených těstovin. Celé balení těstovin je ideální na čtyři porce.
Složení: vysoce kvalitní tvrdá pšeničná mouka durum, krupicová mouka semolina, pasterizovaný inkoust ze sépie 1%.,
Vařte 3-4 minuty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinné tradiční ručně psané recepty babičky Anny začala jednoho dne její dcera Irini zkoušet ve své kuchyni a v roce 1987 začala její profesionální cesta pod značkou „Mama Eirine“. Těstoviny jsou vyráběné vždy z těch nejkvalitnějších ingrediencí z Řecka, vždy ručně hnětené těsto a výsledek je jedinečný.
Kromě vysoce kvalitní pšeničné mouky z tvrdé pšenice durum používají pouze čerstvou zeleninu, kterou sami vybírají a myjí, aby si byli jisti kvalitou. Nepoužívají žádné přísady, konzervační látky či prášky,
nepřidávají sůl. Jsou-li v těstovinách vejce nebo mléko, vždy jsou čerstvé. Jogurt používaný v trachanasu je domácí! Téměř všechny produkty jsou vhodné pro vegany a vegetariány.
Vyzkoušejte kvalitní těstoviny plné chuti a recepty babičky Anny na skvělá a jednoduchá jídla.