Recept: kritharaki s kurkumou a sýrem feta (2 porce).
Budete potřebovat 110g kritharaki, olivový olej, 1 nasekanou cibuli, 1 stroužek česneku, 400ml vařící vody nebo vývaru, 1 zelená paprika, 2 nakrájená rajčata, sůl a pepř, kousek sýru feta.
Na pánvi na olivovém oleji nechte zkaramelizoval cibuli a změknout nakrájený česnek, přidejte vývar, kritharaki a ostatní ingredience. Vařte na mírném ohni do změknutí a odpaření vody. Servírujte s nadrobenou fetou na kousky, dochuťte solí a papřem a trochou olivového oleje.
Složení: vysoce kvalitní standardní a tvrdá pšeničná mouka durum, kurkuma.
100g kritharaki se standardně vaří ve 300ml vody po dobu 3-4 minuty a poté se nechá 10-12 minut v hrnci s pokličkou dojít.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Mama Irine: Řecké domácí těstoviny a omáčky
Mama Irine přináší na váš stůl tradiční řecké domácí těstoviny a omáčky. Jejich produkty jsou vyráběny s láskou a péčí, podle starých rodinných receptur.
Chuť jako od babičky
V nabídce naleznete různé druhy těstovin, jako jsou Hilopites nebo Kritharaki.
