Složení: karobový kvásek 59% (karobový prášek, pšeničná mouka), voda, karobová mouka 13%, karobový prášek 4%, olivový olej, kvasnice, sůl 0,48%.
Může obsahovat stopy cereálií, lepku, vajec, sezamu, laktózy, ořechů nebo sóji.
Balení 250g.
Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...
Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...
Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.
Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...
Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.
Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...
Tradiční ječmenné suchary z Kréty zvané dakos jsou ideální jako součást řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce pokapat vodou a extra panenským...
Křupavé ručně vyrobené mini suchary z Kréty s vysokým obsahem celozrnné ječmenné mouky skvěle chutnají jako sendvič, stačí lehce namočit ve vodě, pokapat olivovým olejem,...
Oblíbené krétské sušenky s karobem jsou vyrobené ručně, obsahují olivový olej a jsou lehce posypané sezamem. Jsou skvělé na svačinku k odpolední kávě a díky karobu jsou lahodné.
Ručně dělané pomerančové sušenky se skořicí jemně posypané sezamem jsou skvělé k snídani s jogurtem nebo k odpolední kávě jako křupavá svačinka.
Máte rádi Krétu? Fantastické ručně vyráběné máslové sušenky z východní Kréty jsou nádherně křupavé, voní máslem, obsahují kusy čokolády a jakmile je ochutnáte, nezůstane jen u...
Křupavé ručně vyrobené sušenky v BIO kvalitě z krétské Sfakie s mandlemi a místní pálenkou z hroznů zvanou Tsikoudiá jsou skvěle lahodné, voní skořicí a jsou výborné jako...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Ntourountous Bakery: Tradiční krétské suchary a pečivo
Ntourountous Bakery je krétská pekárna, která vyrábí tradiční krétské suchary (Paximadia) a pečivo. Suchary jsou základem krétské diety a jsou ideální pro saláty (Dakos) nebo jako příloha.
Křupavé suchary z Kréty
Suchary jsou vyráběny z celozrnné mouky a jsou bohaté na vlákninu.
