Složení: celozrnný sezam 45%, květový med 35%, brusinky 12%, kousky kakaa. GMO free.
Může obsahovat stopy ořechů a lepku. 50g.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s vlašskými ořechy v krásném dárkovém balení.

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s mandlemi v krásném dárkovém balení.

Ručně vyráběný váleček ze sušených fíků z Kymi z řeckého ostrova Evia s pomerančem, hořkou čokoládou a kakaem je skvělá volba pro zdravou svačinku s pořádnou porcí energie do...

Fantastické fíkové chutney je skvělý jako příloha ke každému sýru. Vyzkoušejte a už nebudete nikdy chtít jíst sýry samotné.

Ručně sbírané fíky z Kymi sušené na slunci. Ochutnejte naprosto skvělé fíky z ostrova Evia z vyhlášené oblasti Kymi, kde se fíky po generace sbírají ručně, suší na slunci a pak...

Fíkový sirupu je extrakt z fiků sušených na slunci, vody a listů růžové pelargónie. Sirup lze použít přímo na salát nebo jako osvěžení do jogurtu. Díky své noblesní...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.