250ml lahev se sprejem. Kyselost 0,3%.
Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...
Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Saganaki je v Řecku velmi oblíbený smažený sýr, stačí ho jen obalit a šup s ním do oleje! Základem je...
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...
Ghí z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a je vhodné pro vaření, smažení a pečení. Neobsahuje mléčné bílkoviny, vhodné...
Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...
Extra panenský olivový olej je vyrobený z oliv druhu Koroneiki z oblasti Sitia z olivovníků rostoucích na východě Kréty po tisíce let. Olivy jsou ve stejný den, kdy se sklidí,...
PDO extra virgin olivový olej je vyroben z vybraných oliv sbíraných v horách v okolí antické Olympie. Má charakteristické aroma čerstvých oliv a obsahuje ceněné antioxidanty a...
BIO extra panenský olivový olej je vyrobený z oliv druhu Koroneiki. Olivy jsou ve stejný den, kdy se sklidí, lisovány při teplotě maximálně 27 ° C při dvoufázové...
Extra panenský olivový olej Agasta má intenzivní ovocnou chuť a je skvělý jen tak s čerstvým chlebem nebo s suchary dakos a perfektní je i při přípravě salátů. Kyselost 0,4%.
Nefiltrovaný extra panenský olivový olej z odrůdy Megaritiki je intenzivně ovocitý, s tóny exotického ovoce a výraznou dochutí. Získal několik mezinárodních cen díky velmi...
BIO extra panenský olivový olej je vyrobený z oliv druhu Koroneiki. Olivy jsou ve stejný den, kdy se sklidí, lisovány při teplotě maximálně 27 ° C při dvoufázové...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Rodina Protogerakis se zabývá výrobou olivového oleje již více jak 80 let.
Společnost sídlí v lokalitě Messara, na jihu ostrova Kréta, ve stínu Minojského paláce Festos. Velké dědictví výroby oleje, které Řekům předali předkové už před 5000 lety, společně s vášní rodiny Protogerakis, přispívají k té nejvyšší kvalitě produktů společnosti Liokarpi Protogerakis. Společnost respektuje tradiční postupy a zároveň disponuje výrobnou, možnostmi skladování a strojním vybavení nejnovějších technologií a nejvyšší kvality. To společnosti zajišťuje po právu umístění mezi nejlepšími producenty olivového oleje v Řecku. Mnoho let zkušeností a striktní kontroly všech kroků výrobního procesu společně s vyspělou technologií pomohly společnosti k mnoha oceněním v národních i mezinárodních soutěžích. Protogerakis rodina vám nabízí produkt, u kterého můžete vysledovat celou cestu od vypěstování až po jeho zabalení.