Kromě salátu se hodí skvěle do sendviče nebo jen tak k čerstvému křupavému chlebu. Vyzkoušejte jej také zapečený v alobalu s červenou paprikou a rajčátky.
Značka P.D.O. znamená "Protected Destination of Origin". Tato značka je zárukou, že produkt pochází z konkrétní oblasti.
Složení: BIO pasterizované ovčí a kozí mléko, oregano, extra panenský olivový olej, bakterie kyseliny mléčné, jedlá sůl, syřidlo, chlorid vápenatý.
Obsah tuku v sušině min. 43%, vlhkost max 56%.
Výživové údaje na 100gr:
Energetická hodnota 978kJ/233kcal, tuky 20g z toho nasycené mastné kyseliny 17g, sacharidy 0,2g z toho cukry 0,1g, bílkoviny 13,1g, sůl 5,1gr.
Skladujte v lednici při teplotě do +4 stupňů Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

Uzený středně tvrdý sýr Metsovone je vyroben z kravského mléka a maximálně 20% tvoří mléko ovčí a kozí. Sýr je vytvarován to vysoké "šišky", převázán šňůrkou a pěkně vyuzen. Je...

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na...

Tvrdý sýr kefalotyri je v Řecku velmi oblíbený na teplou kuchyni. Mix ovčího a kozího mléka je ideálně vyvážený, mírná slanost dodává jídlům skvělou chuť. Kafalotyri lze...

Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka. Sýr je lahodný, jemný a je ideální jen tak nakrájený s čerstvým...

Ghí z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a je vhodné pro vaření, smažení a pečení. Neobsahuje mléčné bílkoviny, vhodné...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.