Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.
Baleni 200g.

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Džem vyrobený z čerstvých fíků z Kymi je skvělá do řeckého jogurtu, na palačinky nebo jen tak na mlsání.

Džem vyrobeny z čerstvých černých fíků je skvělá do řeckého jogurtu, na palačinky nebo jen tak na mlsání.

Ochutnejte na slunci sušené fíky z Kymi s vlašskými ořechy z Arkádie ponořené ve fíkovém sirupu bez cukru. Hebká sladká chut těchto fíků se skvěle hodí na luxusní dezert,...

Mini fíky v sirupu jsou exkluzivně vyrobené z prvních fíků sezóny sbírané začátkem května. Ochutnejte skvělou pochoutku, ručně oloupané mini fíky, jejichž křupavá konzistence...

Fíkový sirupu je extrakt z fiků sušených na slunci, vody a listů růžové pelargónie. Sirup lze použít přímo na salát nebo jako osvěžení do jogurtu. Díky své noblesní sladké...

Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.

Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...

Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.

Delikátní zrající sýr z Chiosu z kozího mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při pečení třeba s pečenou bramborou, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak na...

10 měsíců zralý sýr z Argy z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), chutná skvěle také nastrouhaný na těstovinách nebo jen tak k vínu.

Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.