
Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené petrželkou, tymiánem, rajčaty, chilli a cibulkou.

Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené voňavým rozmarýnem.

Milujete řecké olivy? Řecké kalamon olivy patří k těm nejoblíbenějším a neobejde se bez nich žádný správný řecký salát choriatiky s fetou.

Výborné velké zelené olivy Prune z Argolidy na Peloponésu se naříznou a nechají se fermentovat ve slunečnicovém a olivovém oleji a díky tomu přirozeně ztratí trochu hořkosti a...

BIO olivová pasta z oliv Kalamon se připravuje z těch nejlepších oliv, je skvělá na sendviče nebo na čerstvou bagetku se zralým rajčátkem a sýrem feta. Ale použití je široké -...

Také milujete řecké olivy? Vyzkoušejte oblíbené kalamon olivy bez pecek, které nejsou naložené jak bývá obvyklé ve slaném nálevu, ale jsou po vypeckování a namarinování rovnou...

Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...

Uzený středně tvrdý sýr Metsovone je vyroben z kravského mléka a maximálně 20% tvoří mléko ovčí a kozí. Sýr je vytvarován to vysoké "šišky", převázán šňůrkou a pěkně vyuzen. Je...

Tvrdý sýr Agiotyri z Chalkidiki je vhodný na grilování nebo smažení je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka. Sýr se při grilování krásně opeče a nerozteče. Skvělý je také...

Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a trochou černého pepře je ideální jako předkrm se sklenkou bílého nebo červeného vína a olivami. Lahodný sýr...

Lahodný kozí sýr podobný sýru feta má jemnou chuť a příjemnou vůni, takže si ho můžete vychutnat jen tak s olivami a čerstvým pečivem nebo třeba v řeckém salátu. Zručnější...

Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.