Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, sůl, mléčné kultury, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max 38%.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1622kJ/391kcal, tuky 33g z toho nasycené mastné kyseliny 22g, sacharidy 0g z toho cukry 0g, bílkoviny 24g, sůl 2,7g.
Balení 340g - 500g. Cena 85,- Kč za 100g. Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), chutná skvěle také nastrouhaný na těstovinách. Nejlepší je jen tak...

Delikátní zrající sýr z Chiosu z kravského mléka. Svou chuť rozvine nejlépe při grilování, ale skvěle chutná i s dobrým vínem a olivami nebo jen tak s křupavým chlebem....

Lahodný tradičně vyráběný jogurt z ovčího mléka z ostrova Lesbos skvělé chutná samotný nebo s řeckým medem a fíky případně dobrou marmeládou a díky kvalitnímu mléku od oveček...

Tvrdý sýr graviera z Chalkidiki s oregánem je vyroben z čerstvého ovčího mléka. Vzhledem k velikosti každého sýra je třeba, aby sýr zrál minimálně po dobu 9 měsíců. Výsledkem je...

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.