Chlazené
Kód: 6168/190 6168/200 6168/210 6168/220 6168/230 6168/240 3502/250 3502/260 6168/270 3502/280 3502/290 3502/300 3502/310 3502/320 Zvolte variantu |

Sýr Kefalograviera z Arty MPAFAS ARTA

150 Kč 158 Kč 166 Kč 174 Kč 182 Kč 190 Kč 198 Kč 205 Kč 213 Kč 221 Kč 229 Kč 237 Kč 245 Kč 253 Kč od 150 Kč 214 Kč 214 Kč 214 Kč 214 Kč 214 Kč 214 Kč 214 Kč 214 Kč od 173 Kč Sleva 30 % Sleva 26 % Sleva 22 % Sleva 19 % Sleva 15 % Sleva 11 % - Sleva 4 % - - - - - - Sleva až 30 % 79,20 Kč / 100 g 78,93 Kč / 100 g 78,97 Kč / 100 g 79 Kč / 100 g 79,03 Kč / 100 g 79,06 Kč / 100 g
Vyprodáno Vyprodáno Skladem (>3 ks) Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta:

10 měsíců zralý sýr z Argy z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), chutná skvěle také nastrouhaný na těstovinách nebo jen tak k vínu. 

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
- - 8.12.2022 - - - - - - - - - - - Zvolte variantu
Kategorie: Sýry, jogurty a máslo
druh mléka: ovčí,kozí
? kategorie potravin: chlazené nebo mražené
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní

Tvrdý sýr vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích zvířat v oblasti Arty na řecké pevnině. Sýr má bohaté aroma, je velmi často používán na řecké saganaki, kdy se nakrájí na trojúhelníky, obalí moukou a lehce osmaží. Zároveň je skvělý na strouhání např. na těstoviny. Vychutnejte si jej také s naším paprikovo-medovým chutney

Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, jedlá sůl, syřidlo, mléčné kultury. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 40%.

Výživové údaje na 100gr: Energetická hodnota 1651,7kJ/394,5 kcal, tuky 32,5gr z toho nasycené mastné  kyseliny 21,9gr, sacharidy 1,3gr, z toho cukry 0,5gr, bílkoviny 23,8gr, sůl 2gr.

Cena za kg 790,- Kč. Balení o váze cca 190-330gr. 

Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: