Tvrdý sýr vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích zvířat v oblasti Arty na řecké pevnině. Sýr má bohaté aroma, ideální jako sýr k vínu, olivám a čerstvému chlebu. Vychutnejte si jej také s naším paprikovo-medovým chutney.
Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, jedlá sůl, syřidlo, mléčné kultury. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 40%.
Výživové údaje na 100gr: Energetická hodnota 1651,7kJ/394,5 kcal, tuky 32,5gr z toho nasycené mastné kyseliny 21,9gr, sacharidy 1,3gr, z toho cukry 0,5gr, bílkoviny 23,8gr, sůl 2gr.
Cena za kg 960,- Kč. Balení o váze cca 270-340g.
Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.
Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.
Ručně sbírané oregano z Kréty - nejvíce užívané koření v řecké kuchyni. Bohaté aroma pravého Řecka.
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Tvrdý sýr Agiotyri z Chalkidiki je vhodný na grilování nebo smažení je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka. Sýr se při grilování krásně opeče a nerozteče. Skvělý je také...
Lahodný polotvrdý sýr Kaseri se vyrábí již od podle tradiční receptury na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého sýr obsahuje necelých 10%, zbytek tvoří...
Čerstvé máslo z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a nejlepší je na čerstvý chleba, na smažená vajíčka, grilovanou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.