Novinka
Kód: 1271 |

Sušená řecká BIO rajčata v extra panenském olivovém oleji ve vakuu 250g LIASTO

159 Kč 179 Kč Sleva 11 % 63,60 Kč / 100 g
Skladem (> 3 ks)

Také milujete řecká rajčata? Nedají se vůbec srovnat s tím, co u nás koupíte v supermarektu. Vyzkoušejte BIO sušená rajčata Liasto s vysokým obsahem lykopenu a spoustou důležitých vitamínů. Zachovávají si krásně lesklou červenou barvu a všechny výživové vlastnosti čerstvých rajčátek.

Kategorie: Omáčky, pomazánky, nakládaná zelenina
? výrobek obsahuje: rajče, extra panenský olivový olej
? bezlepkové: ano
? kategorie potravin: BIO

Na "výrobu" 1kg sušených rajčátek Liasto je potřeba 10ks čerstvých rajčat. Neobsahují žádné sulfáty, konzervanty či barviva.
Složení
: BIO sušená rajčata, BIO extra panenský olivový olej, BIO bílý vinný ocet, sůl.

250g.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Liasto susena recka rajcatka i v bio kvalite Greek Market

Řecká rajčata jsou nejlepší! V vesničce Kyrtoni ve středním Řecku naproti ostrovu Evia najdete ta nejlepší sušená rajčata. V nadmořské výšce 600 m., kde teploty neklesají pod 30° C a vlhkost vzduchu je nízká, získávájí rajčátka zářivě červenou barvu a všechny nutrniční hodnoty čerstvých rajčat. Používají se podlouhlá rajčátka typu Roma. Na výrobu 1kg sušených rajčátek je potřeba 10kg čerstvých!

Sušená rajčata od Liasto mají vysoký obsah lykopenu - antioxidantu, který například přispívá ke snížení cholesterolu a podpoře imunity a díky němu jsou rajčata krásně červená. Mají také vysoký°Brix stupeň, který způsobuje jejich sladkost. Sušená rajčátka neobsahují žádné sulfáty, konzervanty či barviva. Je to produkt vyrobený pouze z řecké země, slunce a moře (mořské soli).

Sušená rajčata mají spoustu užitečných vlastnosti důležitých pro lidský organismus:

- nebosahuji nasycené tuky, cholesterol a mají málo kalorií
- obsahují 12x více lykopenu než čerstvá rajčata
- mohou pomoci redukovat riziku rakoviny prsu či prostaty, riziko diabetes a srdečních chorob
- jsou přírodním zdrojem železa a vitamínů A, B1, E, K, draslíku, niacinu a vláknin
- mají vysoký obsah takzvaného umami, který hraje důležitou roli v jejich chuti
- přispívají k dobrému trávení bílkovin díky vysoké hladině přírodního glutamátu.