Složení: pasterizované kozí 95% a ovčí 5% mléko, sůl, kultury, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 43%, vlhkost max 56%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1128kJ/271kcal, tuky 22g z toho nasycené mastné kyseliny 14g, sacharidy 0,8g z toho cukry 0,0g, bílkoviny 16,5g, sůl 3g.
Velkost balení cca 110 - 160g. Cena za 100g 75,- Kč.
Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

Čerstvé máslo z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a nejlepší je na čerstvý chleba, na smažená vajíčka, grilovanou...

Tvrdý sýr kefalotyri je v Řecku velmi oblíbený na teplou kuchyni. Mix ovčího a kozího mléka je ideálně vyvážený, mírná slanost dodává jídlům skvělou chuť. Kafalotyri lze...

Oblíbený kyperský Halloumi, náš favorit na letní grilování nebo na přípravu saganaki na pánvi. Položte ogrilované kousky sýra Halloumi na salát a budete mít skvělý oběd.

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.