Podle názvu je zřejmé, že tento sýr je produkován v oblasti Metsovo poblíž pevninského města Ioanina, což je v řeckém regionu Epirus.
Složení: pasterizované kravské mléko min 80%, ovčí a kozí mléko max 20%, jedlá sůl, syřidlo, mléčné kultury. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max. 45%.
Cena za kg 770,- Kč. Balení o váze cca 1,5kg.
Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.
Skvělé velké olivy Prune z Argolidy na Peloponésu jsou přirozeně fermentované a jen lehce solené. Díky fermentaci si zachovávají svou chuť a aroma.
Ručně sbírané oregano z Kréty - nejvíce užívané koření v řecké kuchyni. Bohaté aroma pravého Řecka.
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
Skvělý kyperský sýr challoumi je ideální díky své konzistenci na grilování. Jednoduše sýr nakrájejte na cca 1 cm široké plátky, můžete je lehce potřít olivovým olejem a položte...
Oblíbený kyperský Halloumi, náš favorit na letní grilování nebo na přípravu saganaki na pánvi. Položte ogrilované kousky sýra Halloumi na salát a budete mít skvělý oběd.
Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Tradiční bio sýr Ladotyri s chráněným označením původu (P.D.O.) z rodinné farmy Mystakelli na ostrově Lesbos. Vyroben z bio ovčího a kozího mléka, nabízí výraznou a pikantní...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
