Složení: ovčí jogurt, jogurtové kultury, tuk 6,6%. Pasterizováno.
Výživové údaje na 100gr: tuky 6,6g z toho nasycené mastné kyseliny 5,5g, sacharidy 4,6g, bílkoviny 5,5g, kalcium 22,6mg.
Balení v hliněné nádobě 400g.
Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

Ghí z pasterizovaného ovčího a kozího mléka z vesnice Mantamados z ostrova Lesbos. Má úžasné aroma a je vhodné pro vaření, smažení a pečení. Neobsahuje mléčné bílkoviny, vhodné...

Bílý polotvrdý sýr vyroběný ručně z čerstvého kozího mléka v podhůří hory Athos na Chalkidiki. Sýr zraje minimálně 3 měsíce, je svěží bez jakýchkoliv konzervantů, je mírně...

Lahodný sýr gouda z kravského mléka ochucený černým česnekem je skvělý na těstoviny nebo na zapečenou křupavou bagetku. Černý česnek vzniká karamelizací klasického česneku po...

Měkký čerstvý sýr téměř jako tvaroh - Anthotyro je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je s řeckým...

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.