Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko (max 5%).
Balení 250g.
Skladujte při teplotě +2 až +4 st Celsia.
![Liokarpi extra panensky olivovy olej 0,2 Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/3681-1_liokarpi-extra-panensky-olivovy-olej-0-2-greek-market.jpg?5c5b5343)
Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...
![Pomazanka z paprik a lilku Naoumidis Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/3726_pomazanka-z-paprik-a-lilku-naoumidis-greek-market.jpg?5cbde900)
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
![Grilovana cervena paprika florina Naoumidis Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/3729_grilovana-cervena-paprika-florina-naoumidis-greek-market.jpg?5cbde932)
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
![hummus](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/3213_hummus.jpg?5957a955)
Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.
![Pomazanka z cervenych florina paprik s medem Naoumidis Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/3735_pomazanka-z-cervenych-florina-paprik-s-medem-naoumidis-greek-market.jpg?5cbde968)
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
![Kaviar z grilovanych cervenych paprik florina Naoumidis Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/3732_kaviar-z-grilovanych-cervenych-paprik-florina-naoumidis-greek-market.jpg?5cbde945)
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
![Kefalotyri z ovciho a koziho mleka Mystakelli Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/8771_kefalotyri-z-ovciho-a-koziho-mleka-mystakelli-greek-market.jpg?5cc9ce09)
Tvrdý sýr kefalotyri je v Řecku velmi oblíbený na teplou kuchyni. Mix ovčího a kozího mléka je ideálně vyvážený, mírná slanost dodává jídlům skvělou chuť. Kafalotyri lze...
![KriKri recky jogurt z kravskeho mleka GreekMarket](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/4215_krikri-recky-jogurt-z-kravskeho-mleka-greekmarket.png?5fa43191)
Originální řecký jogurt z kravského mléka, 10% tuku.
![Petroto kozi syr z podhuri Athosu Stathoris Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/8750_petroto-kozi-syr-z-podhuri-athosu-stathoris-greek-market.jpg?5cc84d59)
Bílý polotvrdý sýr vyroběný ručně z čerstvého kozího mléka v podhůří hory Athos na Chalkidiki. Sýr zraje minimálně 3 měsíce, je svěží bez jakýchkoliv konzervantů, je mírně...
![Graviera Akanthos z ovciho a koziho mleka Stathori cely syr Greek Market](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/8777_graviera-akanthos-z-ovciho-a-koziho-mleka-stathori-cely-syr-greek-market.jpg?5ccc00be)
Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka a zraje minimálně 12 měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra, skvělé chutná k...
![Hadjipieris kypersky syr Challoumi na grilovani GreekMarket](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.greekmarket.cz/user/shop/detail/12044-1_hadjipieris-kypersky-syr-challoumi-na-grilovani-greekmarket.jpg?649da3a8)
Skvělý kyperský sýr challoumi je ideální díky své konzistenci na grilování. Jednoduše sýr nakrájejte na cca 1 cm široké plátky, můžete je lehce potřít olivovým olejem a položte...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.