Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, sůl, BIO černý česnek 0,1%, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max 45%.
Balení cca 290-430g. Cena 89,- Kč za 100g. Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.
Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Oblíbený kyperský Halloumi, náš favorit na letní grilování nebo na přípravu saganaki na pánvi. Položte ogrilované kousky sýra Halloumi na salát a budete mít skvělý oběd.
Vychutnejte si pravou řeckou Fetu P.D.O. v praktickém balení, již ochucenou voňavým řeckým oreganem a naloženou v olivovém oleji. Ideální k okamžitému servírování.Hlavní...
Bílý kozí sýr vyroběný ručně v podhůří hory Athos na Chalkidiki má tvar připomínající posvátnou horu, obsahuje více jak 90% kozího mléka a zbytek mléka ovčího. Sýr zraje...
Tradiční tvrdý řecký sýr Kefalotyri z rodinné farmy Mystakelli na ostrově Lesbos, vyrobený z ovčího a kozího mléka. Ideální na grilování, smažení i strouhání.
Jemný, čerstvý sýr z kozího a ovčího mléka z Kréty. Ideální na chléb, na řecký dakos nebo na plnění těstovin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
