Skvělé BIO olivy z věčně zeleného ostrova Thassos ochucené bylinkami jsou nejlepší k čerstvému bílému chlebu, který si namočíte do výborného řeckého extra panenského olivového...
Křupavé řecké zelené BIO olivy plněné voňavým česnekem jsou skvělé k vínku nebo jako svěží svačinka.
Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené oreganem, kořením zvaným bukovo, česnekem, chili a kousky červené řecké papriky.
Milujete řecké olivy? Mix velkých řeckých křupavých zelených a kalamon oliv vám bude opravdu chutnat!
Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené česnekem, citrónem a koriandrem.
Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...
Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka a zraje minimálně 12 měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra, skvělé chutná k...
Vychutnejte si prémiovou BIO verzi pravé řecké Fety s chráněným označením původu (P.D.O.). Tento organický sýr z farmy Mystakelli na ostrově Lesbos nabízí jemnější a krémovější...
10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), chutná skvěle také nastrouhaný na těstovinách. Nejlepší je jen tak...
Organická BIO feta z rodinné farmy Mystakelli, vyrobená z pasterizovaného ovčího a kozího mléka v BIO kvalitě. S jemnou, méně slanou chutí ochucená lehce oreganem.
Tvrdý sýr graviera z Chalkidiki s oregánem je vyroben z čerstvého ovčího mléka. Vzhledem k velikosti každého sýra je třeba, aby sýr zrál minimálně po dobu 9 měsíců. Výsledkem je...
Tradiční tvrdý řecký sýr Kefalotyri z rodinné farmy Mystakelli na ostrově Lesbos, vyrobený z ovčího a kozího mléka. Ideální na grilování, smažení i strouhání.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
