
Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené bazalkou, cibulkou, vavřínem, paprikou, chili a mixem koření zvaným bukovo.

Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené petrželkou, tymiánem, rajčaty, chilli a cibulkou.

Milujete řecké olivy? Co si takhle dát velké řecké křupavé zelené olivy ochucené oreganem, kořením zvaným bukovo, česnekem, chili a kousky červené řecké papriky.

BIO zelené olivy jsou balené v modifikované atmosféře s olivovým olejem tak, aby si zachovaly svou chuť a aroma.

Milujete řecké olivy? Řecké kalamon olivy patří k těm nejoblíbenějším a neobejde se bez nich žádný správný řecký salát choriatiky s fetou.

Unikátní kombinace černých oliv a oblíbených vlašských ořechů tvoří tuto křupavou pomazánku s bohatou chutí. Až budete dělat party pro své přátele, udělejte s pomazánkou kanapky...

Tvrdý sýr kefalotyri je v Řecku velmi oblíbený na teplou kuchyni. Mix ovčího a kozího mléka je ideálně vyvážený, mírná slanost dodává jídlům skvělou chuť. Kafalotyri lze...

10 měsíců zralý sýr z Arty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka má typicky jemně nasládlou chuť, je skvělý na řecké saganaki (smažený sýr), výborně se hodí na zapečení třeba...

Tradiční řecký sýr Manouri vyrobený v malé vesničce Kalambaka přímo pod Meteorami je středně měkký čerstvý sýr, který je krémovější než feta, protože se do syrovátky přidává...

Tvrdý sýr s černým česnekem je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka. Sýr zraje minimálně 5 měsíců, aby získal ideální tvrdost, lahodnou máslovou chuť a diskrétní příchuť...

Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a trochou černého pepře je ideální jako předkrm se sklenkou bílého nebo červeného vína a olivami. Lahodný sýr...

Tradiční řecký sýr Manouri je středně měkký čerstvý sýr, který je krémovější než feta, protože se do syrovátky přidává smetana. Je také mnohem méně slaný než feta. Skvěle se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.