Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, sůl, mléčné kultury, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max 38%.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1622kJ/391kcal, tuky 33g z toho nasycené mastné kyseliny 22g, sacharidy 0g z toho cukry 0g, bílkoviny 24g, sůl 2,7g.
Balení 340g - 500g. Cena 85,- Kč za 100g. Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.

Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...

Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...

100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...

Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.

Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...

Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...

Originální řecký jogurt z ovčího mléka, 6% tuku.

Lahodné kozí mléko Olympos s obsahem tuku 3,7% má nejen skvělou chuť, ale je lehce stravitelné a je přírodním zdrojem vápníku.

Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix BIO ovčího a kozího mléka. Sýr je lahodný, jemný a je ideální jen ta nakrájený s...

Typický řecký, zbožňovaný sýr, který je nedílnou součástí řeckého salátu "choriatiki" stejně jako mnoha dalších pokrmů. Je vyroben z ovčího a kozího mléka od volně se pasoucích...

Lahodný sýr gouda z kravského mléka ochucený černým česnekem je skvělý na těstoviny nebo na zapečenou křupavou bagetku. Černý česnek vzniká karamelizací klasického česneku po...

Lahodný tvrdý sýr Ladotyri se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix ovčího a kozího mléka, kterého nesmí být více než 30%, zvířata se pasou na lesbosských...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.