Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, sůl, BIO černý česnek 0,1%, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 40%, vlhkost max 45%.
Balení cca 290-430g. Cena 89,- Kč za 100g. Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.
Premium extra panenský olivový olej z vybraných oliv z chráněného regionu Messara na jihu Kréty. Perfektně vyvážený, s charakteristickou nahořklou chutí a hustou texturou, s...
Grilovaná červená florina paprika, lilek a zralá rajčátka vše v BIO kvalitě v extra panenském olivovém olej s troškou česneku a soli. Výsledkem je skvělá omáčka k masu nebo...
100% řecké červené florina papriky s extra panenským olivovým olejem, trochou soli a česneku jsou ideální jako předkrm nebo do salátů či na těstoviny. Voňavé papriky budou hitem...
Oblíbená pomazánka vyrobená z cizrny, tahni a citrónu s extra panenským olivovým olejem. Lehká pomazánka vhodná ke grilované zelenině.
Z řeckých lehce pálivých BIO florina paprik, medu, koření a vinného moštu vzniklo chutney, které je vynikající k sýrům, hovězímu masu nebo k salátům. Ogrilujte sýr chaloumi nabo...
Grilovaná 100% řecká florina červená paprika s trochou extra panenského olivového oleje, solí a vinným octem. Na jednu skleničku je použito 3 kila čerstvých paprik, které se 3...
Tvrdý sýr graviera z Chalkidiki s oregánem je vyroben z čerstvého ovčího mléka. Vzhledem k velikosti každého sýra je třeba, aby sýr zrál minimálně po dobu 9 měsíců. Výsledkem je...
Organická BIO feta z rodinné farmy Mystakelli, vyrobená z pasterizovaného ovčího a kozího mléka v BIO kvalitě. S jemnou, méně slanou chutí ochucená lehce oreganem.
Vychutnejte si prémiovou BIO verzi pravé řecké Fety s chráněným označením původu (P.D.O.). Tento organický sýr z farmy Mystakelli na ostrově Lesbos nabízí jemnější a krémovější...
Výborný, 9 měsíců zralý sýr z Kréty z ovčího a kozího pasterizovaného mléka. Vhodný do mnoha řeckých pokrmů nebo jen tak k vínu.
Vychutnejte si pravou řeckou Fetu P.D.O. v praktickém balení, již ochucenou voňavým řeckým oreganem a naloženou v olivovém oleji. Ideální k okamžitému servírování.Hlavní...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
